Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kontakter jeg Meet over Coffee?

Meet over Coffee kan kontaktes via nedenstående oplysninger:

+45 70 99 99 07

info@meetovercoffee.net

Hvorfor skal jeg udfylde min erhvervsprofil?

For at sikre dig det bedst mulige match hver gang, har vi brug for din erhvervsprofil, kompetencer, interesser og behov. Derfor skal du have en LinkedIn-profil for at blive medlem af Meet over Coffee, da den danner grundlaget for din Meet over Coffee-profil. Når du ændrer din LinkedIn-profil vil din Meet over Coffee-profil automatisk blive synkroniseret, så du hele tiden opnår det bedst mulige match.

Hvor tit får jeg mødeinvitationer?

Dit netværksbehov kan ændres over tid, nogle gange har du tid til et nyt møde hver uge, andre gange kun et om måneden. Derfor kan du selv vælge hyppigheden af dine netværksmøder. Vi garanterer det bedst mulige match hver gang, uanset hvor hyppigt du vælger at have møder. Ud fra din mødefrekvens modtager du løbende invitationer til en-til-en kaffemøder. Det giver dig mulighed for at tilføje op til 52 nye kontakter til dit professionelle erhvervsnetværk hvert år.

Hvordan får jeg mest ud af mit møde?

Kom forberedt og motiveret til alle dine en-til-en netværksmøder, så du ikke spilder din og din kontakts dyrbare tid. Møderne bliver langt mere effektive, hvis du stiller relevante spørgsmål og viser oprigtig interesse i mødet. Dette vil inspirere dine kontakter til at engagere sig med en tilsvarende relevans og entusiasme på møderne. Det skaber den tillid, der gør, at dine nye kontakter vil være mere tilbøjelige til at åbne deres netværk for dig og anbefale dig til netværket.

Hvordan logger jeg ind?

Når du er blevet bekræftet som medlem, kan du logge ind på Meet over Coffee med dit LinkedIn-login. Log ind kan foretages på Meet over Coffee hjemmesiden og applikationen.

Skal jeg have en LinkedIn-profil?

Ja, du skal have en LinkedIn-profil for at blive medlem af Meet over Coffee. Meet over Coffee-teamet bruger oplysningerne fra LinkedIn og dine supplerende Meet over Coffee-oplysninger for at finde de bedst mulige match til dine kommende kaffemøder

Hvad sker der med mine oplysninger?

Alle dine oplysninger bliver behandlet fortroligt af Meet over Coffee-teamet og bliver ikke delt med tredjepart.

Hvordan ændrer jeg min Meet over Coffee-profil?

Du kan ændre din profil ved at logge på din personlige Meet over Coffee-profil eller ved at ændre i din LinkedIn-profil. De ændringer du laver på LinkedIn bliver automatisk synkroniseret med din Meet over Coffee-profil. På den måde undgår du at skulle opdatere de samme informationer flere steder.

Kan jeg selv vælge møder?

Nej, vi sikrer dig en struktureret ramme og foretager en udvælgelse af dine match ud fra jeres profiler. Det sikrer effektivitet og kvalitet for alle involverede.

Hvem matcher I mig med?

Meet over Coffee teamet matcher dig med personer, som du har noget til fælles med. Det kan være erhvervserfaring, interesser, mål eller andre ligheder. Dette er årsagen til, at det er vigtigt at holde din profil opdateret, så dine match bliver så vedkommende og relevante som muligt.

Mine match passer mig ikke

Så vil vi opfordre dig til, at du gennemgår og tilpasser de oplysninger, som du har givet Meet over Coffee, herunder erhvervsmæssig erfaring, interesser, mål, motivation mv. Hvis det stadig ikke giver dig de forventede match, så kontakt Meet over Coffee-teamet, så vi kan finde årsagen til dette. Husk på, at du ikke kan forvente udelukkende at møde personer med nøjagtig samme baggrund og erfaring som dig selv. Det er også et af formålene med Meet over Coffee; at møde nye mennesker med anderledes profiler.

Hvordan og hvor bliver møderne holdt?

Vi introducerer jer, og I finder selv tid og sted for mødet. Det betyder, at du selv skal sørge for at kontakte dit match, når du har modtaget en introduktion af dit match fra Meet over Coffee teamet. Denne metode sikrer, at I kan planlægge ud fra jeres egne kalendere og uden at risikere dobbelt-møder. Du og dit match sætter jeres møder i stand ud fra jeres præferencer. Skal det være fysisk, telefonisk eller virtuelt er op til jer, og hvad der passer jer bedst.

Hvordan lukker jeg min Meet over Coffee-profil?

Under Min profil vælger du Abonnement & Betaling, og linkes derefter videre til ”Min konto”. På denne side klikker du på ”Afslut abonnement”, og hermed er din profil ved Meet over Coffee lukket.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag spændende nyheder om netværk, vores events og meget mere