Kontakt os på:

Telefon: +45 70 99 99 07

Mail: support@meetovercoffee.net

Fordi vi matcher dig på baggrund af din profil.

Du kan hurtigt oprette og tilpasse din Meet over Coffee-profil. En del af din profil bliver hentet automatisk fra Linkedin.

Når du ændrer din LinkedIn-profil, vil din Meet over Coffee-profil automatisk blive synkroniseret, dog skal du fortsat opdatere de dele af din profil, som er specifikke for din Meet over Coffee-profil, så du hele tiden opnår det bedst mulige match.

Ja, du skal have en LinkedIn-profil for at blive medlem af Meet over Coffee.

Meet over Coffee-teamet bruger oplysningerne fra LinkedIn og dine supplerende Meet over Coffee-oplysninger for at finde de bedst mulige match til dine kommende kaffemøder.

Når du er blevet bekræftet som medlem, kan du logge ind på Meet over Coffee med dit LinkedIn-login.

Log ind via Login knapperne på Meet over Coffee webportalen.

Vi introducerer jer, og I finder selv tid og sted for mødet.

Det betyder, at du selv skal sørge for at kontakte dit match, når du har modtaget en introduktion af dit match fra Meet over Coffee teamet.

Denne metode sikrer, at I kan planlægge ud fra jeres egne kalendere og uden at risikere dobbelt-møder. Du og dit match sætter jeres møder i stand ud fra jeres præferencer.

Skal det være fysisk, telefonisk eller virtuelt er op til jer, og hvad der passer jer bedst.

Kom forberedt og motiveret til alle dine en-til-en netværksmøder, så du ikke spilder din og din kontakts dyrebare tid.

Møderne bliver langt mere effektive, hvis du stiller relevante spørgsmål og viser oprigtig interesse i mødet. Dette vil inspirere dine kontakter til at engagere sig med en tilsvarende motivation og entusiasme på møderne.

Det skaber den tillid, der gør, at dine nye kontakter vil være mere tilbøjelige til at åbne deres netværk for dig og anbefale dig til netværket.

Du kan ændre din profil ved at logge på og klikke på "Mine netværk". Herfra vælger du den profil du ønsker at opdatere. 

De ændringer du laver på LinkedIn kan du herefter vælge at trække automatisk over på din Meet over Coffee-profil.

Da du muligvis er tilmeldt flere netværk under Meet Over Coffee brandet opnår du derved at kunne fravælge en evt. opdatering fra LinkedIn.

Dog skal du fortsat opdatere de dele af din profil, som er specifikke for din Meet over Coffee-profil, så du hele tiden opnår det bedst mulige match.

Nej, vi sikrer dig en struktureret ramme og foretager en udvælgelse af dine match ud fra profilerne i hele netværket. Det sikrer effektivitet og kvalitet for alle involverede.

Når du er matchet op mod en eller flere andre profiler får du dem alle præsenteret i "Mine match" under menuen "Min profil". Her kan du i et lukket chat-forum chatte med dine nye relationer og planlægge møder m.m.

Meet over Coffee teamet matcher dig med personer, som du har noget til fælles med. Match-algoritmen er baseret på en nøgle, som du kan påvirke med din profil.

Dette er årsagen til, at det er vigtigt at holde din profil opdateret, så dine match bliver så vedkommende og relevante som muligt.

Så vil vi opfordre dig til, at du gennemgår og tilpasser de oplysninger, som du har givet Meet over Coffee, herunder erhvervsmæssig erfaring, interesser, mål, motivation mv. Hvis det stadig ikke giver dig de forventede match, så kontakt Meet over Coffee-teamet, så vi kan finde årsagen til dette.

Husk på, at du ikke kan forvente udelukkende at møde personer med nøjagtig samme baggrund og erfaring som dig selv. Det er også et af formålene med Meet over Coffee; at møde nye mennesker med anderledes profiler.

Er du i tvivl om, hvorvidt det er det rette match - så spørg til, hvad du kan byde ind med i f.t. den anden part. Der vil altid gemme sig meget mere bag en profil, end du lige kan se. Så måske er det ikke åbenlyst, men mon ikke et kaffemøde kan afsløre flere fællesskaber.

Når I mødes, så kan I hvile i, at I er der for at hjælpe hinanden. Måske går du derfra uden andet end et godt grin, andre gange har det resulteret i værdifuld viden, en ny vigtig kontakt eller en indsigt, som kan flytte dig. Eller blot glæden ved at have hjulpet en anden.

Under Min profil vælger du Menupunktet "Min profil" og "Mine abonnementer".

Her vælger du det netværk du ikke ønsker at abonnere på mere, og trykker ”Annuller abonnement”.

Fortryder du inden for 30 dage, kan vi hjælpe dig med at genoprette din profil. Efterfølgende vil alle data blive uigenkaldeligt slettet.

Vi kræver kreditkortoplysninger i forbindelse med prøveperioden for at forhindre bedrageri, og sikre dig som medlem. Hvis du annullerer, før prøveperioden er forbi, kommer der ikke nogen opkrævninger.