Hvad er Meet over Coffee?

Meet over Coffee
er en ny måde at netværke på

Meet over Coffee kombinerer teknologi og netværk med henblik på at skabe værdifulde og relevante netværksmøder.

Værdiskabende netværksredskab

Meet over Coffees matching algoritme sikrer, at du matches med de mest relevante modparter ud fra dine kompetencer, interesser og behov.

Meet over Coffee strukturerer dine netværksmøder, så du altid er sikret en værdifuld udvidelse af dit erhvervsnetværk.

Tilmeld dig her

Relationer, møder og livsstil

For Meet over Coffee handler netværk om relationsopbygning og muligheden for at møde nye inspirerende mennesker. Netværk handler for Meet over Coffee ikke om at generere mere salg, så derfor ser vi netværk som værende en livsstil, der skaber muligheder.

En-til-en møder er nøglen

Meet over Coffee har en filosofi om, at en-til-en netværksmøder giver de involverede parter bedre mulighed for at opbygge en stærkere og længerevarende relation, da en-til-en møderne er langt mere fokuserede og nærværende.

Meet over Coffee er for alle

Meet over Coffee er for alle, der har et ønske om at udvide sit netværk og møde nye og inspirerende mennesker. Meet over Coffee kan hjælpe dig med at skabe nye kontakter inden for de kompetenceområder, hvor dit netværk er begrænset og dermed ønsker udvidelse.

Effektiv udvidelse af dit netværk

Målrettet matching ud fra dine kompetencer, interesser og behov skaber de bedste forudsætninger for en effektiv udvidelse af dit netværk. Meet over Coffee er et effektivt redskab til at møde op mod 52 nye inspirerende erhvervskontakter om året.

Snart kan du netværke fra mobilen

Vores App er under udvikling og vil blive tilgængelig på følgende platforme

badge app
badge app