Om at være medlem

Meet over coffee – er en bevægelse, hvor vi sammen sikrer kvalitet og bedre kaffemøder.

Filosofien er, at hvis parterne møder op med det rette mindset, en tanke om, hvordan de kan hjælpe den anden, så giver alle kaffemøder værdi. Derfor er det vigtigt, at alle, som er med i Meet Over Coffee, har denne indstilling og attitude om at hjælpe hinanden. For virksomheder handler ikke med virksomheder, men mennesker handler med mennesker. En virksomhed ansætter ikke – det er et menneske, der træffer beslutningen, derfor er det også mennesker, der ansætter mennesker; med andre ord, alt er business to PEOPLE.

 

Derfor har vi klare forventninger til hvordan du agerer som medlem: Vi forventer, at du booker dine kaffemøder hver gang, at du møder op med en indstilling om at ville hjælpe eller spørge om hjælp. Sagt på en anden måde, du skal ikke møde op med en forventning om, hvad du skal have ud af dette møde, for et møde bliver ikke bedre, end det svageste led. Dette er den simple opskrift på bedre kaffemøder, på at få kvalitet i kaffemøderne og på at få fuld værdi ud af møderne.

 

Vi har brug for din hjælp. Vi har brug for, at du også er med til at udbrede bevægelsen for bedre kaffemøder, for det er gennem denne forståelse, at vi sammen sikrer værdi i den tid, du bruger.

 

Vores agenda er derfor: Hvad kan jeg gøre for dig? Det kan også være et møde, hvor du kan bede om hjælp, om vinkler på en udfordring eller lignende. Det vigtige er, at begge partner er med til at bringe noget til bordet.

For os er kaffemøder et indledende møde, et møde, der afklarer om der er kemi, om der er forståelse, og om der grundlag for at booke endnu et møde – som bliver med en anden og valgfri agenda.

Du skal også huske, at dit netværk har en begrænsning, men dit netværks netværk bliver lige pludseligt meget stort, og tager du så dit netværks netværks netværk – så er det jo praktisk talt uendeligt. Få sat dette uendelige netværk i system ved at bruge Meet Over Coffee og bliv en del af en større bevægelse.