Om at være medlem

Meet over coffee – er en bevægelse hvor vi sammen sikre kvalitet og bedre kaffemøder.

Filosofien er at hvis parter møder op med det rette mindset, en tanke om hvordan man kan hjælpe den anden, så giver alle kaffemøder værdi. Derfor er det vigtigt at alle som er med i Meet over coffee har denne indstilling, har den attitude om at man skal hjælpe. For virksomheder handler ikke med virksomheder, men mennesker handler med mennesker, en virksomhed ansætter ikke – det er et menneske der træffer beslutningen, derfor er det også mennesker der ansætter mennesker med andre ord, alt er business to PEOPLE.

Derfor har vi krav til vores medlemmer, vi forventer du booker dine kaffemøder hver gang, at du møder op med en indstilling om at ville hjælpe eller spørge om hjælp – eller sagt på en anden måde, du skal ikke møde op med en forventning om hvad du skal have ud af dette møde, for et møde bliver ikke bedre end det svageste led.

Men vi har brug for hjælp, vi har brug for at du også er med til at udbrede bevægelsen for bedre kaffemøder, for det er gennem denne forståelse at vi sammen sikre værdi i den tid du bruger.

Vores agenda er derfor – hvad kan jeg gøre for dig? – Men det skal også være et møde hvor du kan bede om hjælp, om vinkler på en udfordring. Det vigtige er at begge partner er med til at bringe noget til bordet.

For os er kaffemøder et indledende møde, et møde der afklare om der er kemi, om der er forståelse, og om der grundlag for at booke endnu et møde – som bliver med en anden og valgfri agenda.

Man skal også huske, at dit netværk har en begrænsning, men dit netværks netværk bliver lige pludseligt meget stort, og tager man så dit netværks netværks netværk – så er det jo næsten uendeligt.

Og netop derfor, stiller vi krav til vores medlemmer, vi har klare forventninger til hvordan du som medlem agerer. Vi forventer du booker dine møde, vi forventer du afholder naturligvis og vi forventer du møder op med den rette indstilling.

Dette er den simple opskrift på bedre kaffemøder, på at få kvalitet i kaffemøder og på at få fuld værdi ud af møderne – men det kræver en indsats, det kræver nemlig noget at vi vores medlemmer – at de vil være en del af MoC bevægelsen.