Hvad er MoC

MOC er kaffemøder sat i system, det er kvalificerede kaffemøde match.

Som medlem får du:

Op til 52 årlige kaffemøder, som er blevet matchet af vores algoritme og vores AI motor, som løbende bliver opdateret og derfor bliver mere og mere målrettet.

Når du bliver en del af MOC, så skal du udfylde dine interesser, dine kvalifikationer, og dine ønsker til den anden, og det er denne data vi bruger til at sikre den bedste kvalitet i møderne.

MOC er for dem som forstår vigtigheden af netværk, og at et netværk ikke er stærkere end det svageste led, derfor har vi høje forventninger om at man afholder sine møder, at man tager kontakt til sine match.

Agendaen til møderne er klar, enten er den ”hvad kan jeg gøre for dig?” eller ”Jeg har brug for hjælp” – det er ikke salgsmøder, selvom vi ved der sker meget salg og samhandel, men det sker ud fra vores grundfilosofi om at mennesker handler med mennesker.

Den data vi matcher på, er udover dine kvalifikationer, evner, krav til modparten, også geografi, om det er fysiske eller digitale møder, kort sagt dine match bliver som du gerne vil have dem.

Sker der ændringer, så kan du altid ændre dem / tilpasse dem – så bruger vi dine nye dataer allerede ved næste match.

Du vil hver uge, modtage en mail hvor du kan se dit nyeste match, samt de seneste 4, så vi hele tiden sikre at ingen bliver glemt, at vi får afholdt vores møder, så vi sammen kan give værdi.