Hvad er MoC

Op til 52 årlige kaffemøder, som er blevet matchet af vores algoritme og vores AI motor. Vi opdaterer jævnligt både algoritmen og AI motoren, så dine match bliver mere og mere målrettet.

Når du bliver en del af MOC, så skal du udfylde dine interesser, dine kvalifikationer og dine ønsker til den anden. Det er denne data, vi bruger til at sikre dig den bedste kvalitet i møderne.

MOC er for dem, der forstår vigtigheden af netværk, og at et netværk ikke er stærkere end det svageste led. Derfor har vi høje forventninger til, at du som medlem afholder dine møder, og at du tager kontakt til dine match.

Agendaen til møderne er klar; enten er den ”Hvad kan jeg gøre for dig?” eller ”Jeg har brug for hjælp”. Det er ikke salgsmøder, selvom vi ved, at der sker meget salg og samhandel i netværket, men det sker ud fra vores grundfilosofi om, at mennesker handler med mennesker.

Den data, vi matcher på, er udover dine kvalifikationer, evner, krav til modparten, også geografi og om du ønsker fysiske eller digitale møder. Kort sagt dine match bliver, som du gerne vil have dem.

Du kan altid ændre eller tilpasse dine oplysninger, hvis du får behov for det. Så bruger vi dine nye data allerede ved næste match.

Du vil hver uge modtage en mail, hvor du kan se dit nyeste match, samt de seneste fire match. På den måde hjælper vi dig med at sikrer, at du ikke glemmer eller overser et match.