Abonnements betingelser

“Folk gør forretninger med mennesker – ikke med virksomheder”

Meet Over Coffee er et professionelt netværk for alle, der anerkender værdien af ​​at have et stærkt professionelt netværk.

Det kræver tillid og selvtillid at engagere sig i en forretningsmæssig og professionel sammenhæng.

En forudsætning for at opbygge tillid er, at du investerer tid og dybde i nye og eksisterende relationer.

Mød over kaffe tror på, at relationer bygger på en-til-en møder, hvor I har tid til at lære hinanden at kende, fører til stærkere professionelle relationer.

1. Introduktion
1.1. Mød Over Coffee ApS, CVR-nr 37775460, Hammerensgade 1, DK-1267 København. (“Vi”, “Os”, “Vores” eller “MOC”), et juridisk aktieselskab stiftet i Danmark har etableret netværksplatformen Meet Over Coffee, der inviterer folk til at blive brugere (“medlemmer”) af platformen og til at dele deres professionelle netværk for automatisk at blive matchet med andre brugere af netværksplatformen.

Platformen faciliterer matchning af brugerne, som gennem deres medlemskab oplyser om deres persondata, interesser, ekspertiseområder og matchningsønsker. Medlemmerne får adgang til at læse om (“Min profil”) og chatte med de brugere, de matches med.

Tjenesterne er tilgængelige via webstedet meetovercoffe.net og/eller ethvert adgangspunkt, hvorigennem MOC kan vælge at gøre Tjenesterne tilgængelige (“Webstedet”).

1.2. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at kontakte os, kan du kontakte os ved at sende en e-mail til: support@meetovercoffee.net

2. Servicevilkår
2.1. Disse generelle vilkår for brug for Meet Over Coffee (“Betingelserne”) regulerer brugen af ​​eller på dine vegne (“dig” og “din”) af tjenesterne og din adgang til webstedet. Det tidspunkt, hvor du accepterer vilkårene og/eller får adgang til webstedet (“Ikrafttrædelsesdatoen”), indgår du en juridisk bindende aftale med MOC, der er underlagt vilkårene.

2.2. Hvis du ikke accepterer vilkårene, har du ingen ret til at indhente oplysninger fra eller på anden måde fortsætte med at bruge eller få adgang til webstedet eller tjenesterne.

2.3. Hvis du accepterer eller accepterer vilkårene på vegne af en virksomhed eller anden juridisk enhed, repræsenterer og garanterer du, at du har bemyndigelse til at binde denne virksomhed eller anden juridisk enhed til vilkårene og i så fald “dig” og “din ” vil referere og gælde for det pågældende selskab eller anden juridisk enhed.

2.4. Du må ikke bruge webstedet og/eller tjenesterne til direkte salgsfremmende foranstaltninger eller til at omgå forpligtelsen til at betale gebyrer relateret til MOC-abonnement, hvis det er påkrævet.

3. Modifikation
3.1. MOC forbeholder sig retten til efter eget skøn at ændre webstedet eller tjenesterne eller at ændre vilkårene, herunder eventuelle gældende gebyrer, til enhver tid og uden forudgående varsel. Hvis MOC ændrer vilkårene, vil MOC offentliggøre ændringen på webstedet og/eller give dig besked om ændringen via e-mail.

MOC vil også opdatere “Sidst opdateret”-datoen øverst i vilkårene. Ændringer til vilkårene træder i kraft på tidspunktet for opslag. Din fortsatte adgang til eller brug af webstedet og/eller tjenesterne vil udgøre accept af de ændrede vilkår. Derudover, hvis de ændrede vilkår indeholder væsentlige ændringer, der gælder for eksisterende brugere (ved at mindske dine rettigheder eller øge dit ansvar), vil vi give dig besked, før ændringerne træder i kraft.

Hvis de ændrede vilkår ikke er acceptable for dig, er din eneste udvej at ophøre med at bruge webstedet og tjenesterne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet og/eller tjenesterne, vil du blive anset for at have accepteret ændringerne.

4. Berettigelse
4.1. Siden og tjenesterne er beregnet til personer, der er 18 år eller ældre. Ved at tilgå eller bruge webstedet eller tjenesterne repræsenterer og garanterer du, at du er 18 år eller ældre. Enhver person under 18 år, men over 15 år, kan dog bruge siden, hvis en sådan brug til enhver tid er givet samtykke til og overvåget af en sådan persons juridiske værge.

4.2. Alle kan blive medlemmer – opret en profil ved hjælp af dine LinkedIn-legitimationsoplysninger og vælg 30 dages gratis abonnement, et årligt abonnement eller et abonnement med månedlige betalinger. MOC faciliterer også White Label Company (WLC) netværk, hvor virksomheden er ansvarlig for, hvilken slags abonnementer der tilbydes, og hvem der vil blive tilbudt adgang til WLC netværket.

5. Kontoregistrering
5.1. Alle besøgende kan læse om Meet Over Coffee, priser, tilmelde dig et nyhedsbrev eller en begivenhed på https://meetovercoffee.net. Hvis du ønsker at blive medlem af Meet Over Coffee-netværket, skal du oprette en brugerkonto (Medlemsprofil) på siden og vælge et abonnement.

5.1.1. Det grundlæggende for en medlemskonto er dit rigtige fulde navn, din e-mail, en adgangskode og at du accepterer “Betingelser for brug for MOC”

5.1.2. Det er en forudsætning, at du har en LinkedIn-profil, hvis du vil oprette en medlemsprofil hos MOC. Hvis du ikke har en LinkedIn-profil, kan du tilmelde dig gratis på https://linkedin.com/

5.1.3. For at blive optaget til match og/eller få optimale matchresultater med en anden medlemsprofil i netværket, skal du aktivt udfylde hele din profil.

51,4. Hvis du er i flere netværk, skal du sørge for at opdatere din profil for hvert netværk, du er tilknyttet. Du udfylder og opdaterer dine profildata under “Rediger profil” for hvert netværk – se din oversigt under menupunktet “Mine netværk”.

5.1.5. Ud fra din medlemsprofil og dine aktuelle valg matcher vi dig med andre profiler, der er relevante for dig til at holde et kaffemøde.

5.2. Når du registrerer dig, bliver du registreret og valideret ved at bruge din LinkedIn-profil, og MOC indsamler samtidig følgende data fra LinkedIn: dit profilbillede, navn, sted, telefonnummer, e-mail, titel, beskrivelse og link til din LinkedIn profilside.

5.2.1. For at blive medlem af et White Label-netværk (WLC) skal du modtage en personlig invitation fra netværkets Brand Manager. For at blive medlem kræver det, at du har en LinkedIn-profil.

5.3. Du er ansvarlig for at sikre en god tone og være lydhør i din dialog med andre netværksmedlemmer. Følsomme data bør aldrig videregives i chat, mails eller møder med et netværksmedlem eller til tredjeparter.

5.4. Du tilmelder dig med din personlige LinkedIn-profil. Hvis du ønsker, at din virksomhed eller arbejdsgiver skal stå for abonnementsbetalingen, så indsend virksomhedens kontaktoplysninger til din medlemsprofil, og det vil fremgå af den tilsendte faktura.

5.5. Medmindre det udtrykkeligt er godkendt af en specifik funktion på webstedet, har du ikke tilladelse til at dele din brugerkonto med nogen eller tillade andre at få adgang til eller bruge din brugerkonto. Siden kan aktivere funktioner, efter vores skøn, der tillader andre medlemmer at udføre visse handlinger forbundet med din brugerkonto på dine vegne med din udtrykkelige tilladelse. Du accepterer, at du påtager dig det fulde ansvar for alle aktiviteter eller handlinger under din brugerkonto, uanset om du har godkendt sådanne aktiviteter eller handlinger.

5.6. Du skal straks underrette MOC om enhver uautoriseret brug af din brugerkonto support@meetovercoffee.net

6. Tjenester og abonnementer

6.1. Medlemskab hos MOC giver dig adgang til at vælge et profilmatch med et andet medlem hver uge. De matchende parter kan efterfølgende selv bestemme hvor dialogen fortsættes, fx. planlægge et møde – det vi kalder “Kaffemøder”. Kampen faciliteres af MOC og er baseret på oplysninger fra medlemmerne i deres medlemsprofil.

6.2. Når du har en aktiv medlemsprofil hos MOC, vil den blive valideret, sammenlignet med og derefter matchet med andre relevante medlemsprofiler i det nuværende netværk.

 

6.3.1. Månedligt medlemskabsabonnement med en månedlig betaling.

6.3.1.1. Når du vælger et månedligt medlemsabonnement, betaler du medlemskab 12 gange om året. Beløbet trækkes automatisk fra dit kreditkort og indtil du melder dig ud af dit medlemskab eller opgraderer til et årligt abonnement, der er billigere for dig.

6.3.2. Alle betalte abonnementer er forudbetalte.

6.3.2.1. Medlemskontingenter betales inden den valgte periode og justeres årligt. Medlemskab fornyes automatisk med samme abonnementsvalg, medmindre medlemskabet ændres eller opsiges senest en måned før fornyelsesdatoen.

6.3.3. Uanset hvilken abonnementsløsning du vælger, skal du indtaste dine kreditkortoplysninger.

6.3.4. Hvis du vælger et betalt medlemskab fra begyndelsen, går du direkte videre til betaling med Stripe. Når du har valgt en abonnementsløsning og er blevet tilmeldt, modtager du en velkomstmail. Fakturaen modtages på e-mail og kan printes fra siden “Mine abonnementer” under menupunktet “Min profil”.

6.3.5. Hvis du bliver inviteret til at deltage i et White Label Company Network (WLC), så gælder virksomhedens abonnementsløsning og priser. Det er White Label Brand Manager, der sørger for, at deres abonnementer holdes ajour i samarbejde med MOC.

6.4. Med et medlemskab af MOC vil du have fortrinsret til at deltage i arrangementer arrangeret af MOC. Alle arrangementer kræver særskilt tilmelding, og du kan følge kommende begivenheder her (link: https://meetovercoffee.net/events) i de informationsmails, du modtager løbende, eller på din profilside.

6.5. Bemærk venligst, at MOC ikke påtager sig ansvar for, at et medlem ikke overholder aftaler eller forpligtelser over for tredjeparter, gældende love, regler og regler. Vi anbefaler dog, at du skriver til support@meetovercoffee.net, hvis et medlem ikke overholder vores vilkår og betingelser.

6.6. MOC forbeholder sig retten til til enhver tid og uden forudgående varsel at give en skriftlig advarsel, fjerne eller deaktivere et medlems adgang til webportalen, hvis MOC finder, at medlemmet handler i strid med MOC’s vilkår og betingelser eller medlemmets adfærd ellers er skadeligt for portalen eller de øvrige medlemmer.

7. Profildata og applikation
7.1. MOC beder udelukkende om data fra medlemmet for at registrere profilen og om, at webportalen leverer de tilsigtede tjenester og funktioner; herunder redigering af profiler, abonnementsbetaling, fakturaafsendelse, service- og informationsmails, matchende profiler og afsendelse af matchmails, kamplister og support til lukkede chatfora for medlemmer.

7.2. Alle profildata – eksklusive din oplyste fysiske adresse – præsenteres på en profilside på meetovercoffee.net, så andre medlemmer kan læse om det medlem, de bliver matchet med. Dialog mellem to medlemmer foregår i en lukket chat og er således kun tilgængelig for de to parter, der har den aktuelle dialog. Profil- og chatdata bruges anonymt til statistiske og videnskabelige formål for at forbedre webportalens tjenester og funktioner, herunder samarbejder med tredjeparter for at realisere sådanne formål. Personoplysninger, der ikke er relevante i henhold til punkt 7 i MOC’s handelsbetingelser eller relevans for dansk skattelovgivning, slettes øjeblikkeligt.

7.3. MOC kan overføre personoplysninger til tredjeparter, herunder men ikke begrænset til myndighederne, hvis det kræves af gældende lovgivning. Se også afsnit 12 om privatlivets fred og MOC’s brug af personlige data om dig.

7.4. Alle medlemmer kan i henhold til § 9 “Opsigelse af medlemskab” få alle data fjernet. Dog ikke dataene i et andet medlems chat.

8. Økonomiske vilkår
8.1. Stripe Payments UK, Ltd., som har sit hovedkontor på 7th Floor, The Bower Warehouse, 211 Old Street, London EC1V 9NR, Storbritannien (“Stripe”) håndterer enhver og alle valideringer, betalinger og udbetalinger, der udføres gennem eller i forbindelse med med Tjenesterne (“Betalingstjenester”). Betalingstjenester leveret af Stripe er underlagt Stripe Financial Services vilkår og betalings https: //stripe.com/legal

8.2. Medlemmer indsender deres kreditoplysninger direkte til Stripe, når et abonnement er valgt og betalt. Det betyder, at MOC ikke opbevarer personfølsomme data om sine medlemmer. Abonnementer er forklaret i afsnit 6.3.

9. Opsigelser af medlemskab
9.1. Ethvert medlem kan til enhver tid opsige et eller flere af sine medlemskaber hos MOC. Klik på linket “Annuller medlemskab” på abonnementet på Portalen under “Mine abonnementer” under menupunktet “Min profil” for at slette en eller flere medlemsprofiler.

9.2. Alle medlemmer informeres om, at der er 30 dages fortrydelsesret. Derefter slettes ALLE dine profiloplysninger, dine matchlister og din chat fra databasen i henhold til persondataforordningen. Hvis du fortryder din sletning inden for 30 dage, kan din profil genåbnes. Ønsker du at blive medlem efter 30 dage, to måneder eller et år, skal du oprette en helt ny medlemsprofil.

9.2.1. For andre brugeres brugsrettigheder og krav til betalingshistorik vil dine chatbeskeder med de andre medlemmer ikke blive slettet, og din betalingshistorik slettes fra Stripe efter 5 år, se dansk og europæisk lov, se afsnit 21.

9.2.2. En slettet medlemschatbesked præsenteres kun ved navn, og profilbilledet bliver en standardavatar, så eksisterende medlemmer ikke mister indholdsværdien fra chatten. Chatten er en del af den fælles værdi, og det har de andre medlemmer betalt for. Derfor kan et medlem ikke kræve, at indholdet fjernes.

9.3. Medlemskabsabonnementet kan ikke refunderes og refunderes hverken helt eller delvist på grund af misligholdelse, sygdom, opsigelse, pause eller udelukkelse. Betales et forfaldent kontingent ikke, kan medlemmet, såfremt betaling endnu ikke er sket, udelukkes otte dage efter betalingsanmodning.

10. Ansvar og reklamationer til MOC
10.1. Enhver forespørgsel og/eller klager vedrørende andre medlemmers adfærd, et dårligt match, profilfejl, osv. skal adresseres ved at sende en e-mail til support@meetovercoffee.net

10.2. MOC kan ikke holdes ansvarlig for de synspunkter og anbefalinger, der gives på kaffemøderne. MOC er facilitator og er ikke ansvarlig for eventuelle fejl på et kaffemøde. Det er op til medlemmerne selv at arrangere et nyt møde. MOC garanterer ikke for udbyttet af de enkelte møder og er ikke ansvarlig for de oplysninger, som de enkelte medlemmer giver.

11. Valuta og skatter
11.1. Alle transaktioner på MOC Global er i Euro med dansk moms på 25%. På linje med Meet Over Coffee-etablissementer i flere lande vil det være muligt at købe abonnementer i andre valutaer og lokale skattesatser.

11.2. Moms er inkluderet i alle priser, der er angivet på MOC, se under “Priser” https://meetovercoffee.net/en/ abonnementer.

11.2.1. Moms er også inkluderet i priserne på de lukkede erhvervsnetværk (WLC).

12. Persondataforordningen
12.1. MOC behandler personoplysninger i overensstemmelse med EU’s generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Ved at acceptere denne privatlivspolitik accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles som angivet nedenfor. Dit samtykke er frivilligt og kan til enhver tid trækkes tilbage af dig ved at kontakte os som angivet nedenfor.

12.2. Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller klager over, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, kan du altid kontakte os på support@meetovercoffee.net  a>

12.3. Du kan også indgive en klage over vores behandling af personoplysninger vedrørende dig til Datatilsynet. Læs mere om hvordan du kontakter Datatilsynet her: https://www.datatilsynet.dk/kontakt /

12.4. MOC kontrollerer de behandlede personoplysninger, og vi sikrer, at personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

12.5. Vi indsamler og behandler en række personoplysninger om dig. De personoplysninger, vi behandler, kan fås direkte fra dig og andre enheder, du måtte have brug for, når du: Bruger vores tilmelding, bruger vores tjenester og funktioner, giver os oplysninger via en webformular, chatter, sender beskeder, når du ellers svarer os vedr. vores tilbud eller fra vores tredjepartspartnere og inkluderer følgende typer data:

Personlige oplysninger, du giver, når du bruger vores tjenester, funktioner eller registrerer et medlemskab hos os

12.5.1. Kontaktoplysninger og andre oplysninger fra dig til os.

12.5.2. Identifikation og kontaktoplysninger såsom dit navn, adresser, telefonnumre, e-mailadresser, når du registrerer dig for at oprette et medlemskab hos os.

12.5.3. Køb af abonnement, hvor du indtaster data under en transaktion eller andet interessebaseret indhold, som du genererer, eller som er forbundet med dit medlemskab af MOC som følge af din handling.

12.5.4. Andet indhold, du genererer eller knytter til din konto (f.eks. chat med andre medlemmer, når du opdaterer din profil, når du vælger interesseområder, emner og færdigheder).

12.5.5. Dine bank- og betalingsoplysninger (f.eks. kreditkortoplysninger til Stripe-betalingssystemet) i forbindelse med dit abonnementskøb og efterfølgende transaktionshistorik.

12.5.6. Fakturerings- og andre oplysninger, du bruger til at bestille og købe et abonnement, samt tjenester leveret gennem en af ​​vores funktioner, som kræver, at oplysningerne fungerer korrekt (såsom IP-numre).

12.5.7. I nogle tilfælde, når du bruger vores tjenester, kan du vælge at angive alder, køn, interesser og favoritter.

12.5.8. Yderligere oplysninger, som vi er påkrævet eller godkendt af gældende national lovgivning for at indsamle og behandle for at godkende eller identificere dig eller for at verificere de oplysninger, vi har indsamlet.

12.6. Personlige oplysninger, vi indsamler automatisk, når vi bruger vores tjenester, funktioner eller registrerer et medlemskab hos os

12.6.1. Vi indsamler også oplysninger om din interaktion med vores tjenester, funktioner og dine nyheder og annonceringspræferencer samt din kommunikation med os. Dette er oplysninger, vi modtager fra enheder (inklusive mobile enheder), som du bruger, når du bruger vores tjenester, funktioner, eller når du tilmelder dig et medlemskab hos os. Gennem din adfærd giver du os oplysninger på en webformular, dine opdateringer eller tilføjelser til oplysninger til dit medlemskab, din chat eller på anden måde svarer du på vores tjenester. Disse oplysninger omfatter følgende: Enheds-id eller unikt id, enhedstype, id for annoncering og unikt enhedstoken.

12.6.2. Placerings- og tidszoneoplysninger, herunder placeringsoplysninger fra din mobilenhed (husk, at de fleste mobile enheder giver dig mulighed for at kontrollere eller deaktivere brugen af ​​lokalitetstjenester for enhver applikation på din mobilenhed i enhedens opsætningsmenu).

12.6.3. Computer- og forbindelsesoplysninger, såsom statistik over dine sidevisninger, trafik til og fra websteder, henvisnings-URL’er, annonceoplysninger, din IP-adresse, din browserhistorik og dine weblogoplysninger.

12.7. Personlige oplysninger, vi indsamler ved hjælp af cookies, web beacons og lignende teknologier

12.7.1 Vi bruger cookies, web-beacons, unikke identifikatorer og lignende teknologier til at indsamle oplysninger om de sider, du ser, de links, du klikker på, og andre handlinger, du foretager med vores tjenester vedrørende vores annoncerings- eller e-mail-indhold. For mere information om vores brug af disse teknologier og hvordan man kontrollerer dem, se vores information om cookies, web beacons og lignende teknologier her.

12.8. Personlige oplysninger fra andre kilder

12.8.1. Vi kan supplere de oplysninger, vi indsamler, med tredjepartsoplysninger og tilføje dem til dine kontooplysninger. For eksempel kan vi indsamle og bruge demografiske oplysninger, der er tilgængelige for offentligheden, yderligere kontaktoplysninger, kredittjekoplysninger og kreditbureauoplysninger som tilladt i henhold til gældende national lovgivning. Vi kan tillade dig at dele oplysninger med sociale medier, og vi bruger specifik LinkedIn til at oprette dit medlemskab og linke din konto til det respektive sociale medie-websted. Disse sociale medier kan give os automatisk adgang til visse personlige oplysninger, de har om dig (f.eks. indhold, du har set, indhold, du kan lide, og oplysninger om de annoncer, du har set eller måske har klikket på). Du kontrollerer de personlige oplysninger, du giver os adgang til via privatlivsindstillinger på det relevante sociale medie-websted. Du kontrollerer de rettigheder, du giver os, når du giver adgang til personlige oplysninger om dig på det aktuelle sociale medie-websted. Ved at knytte dit medlemskab til LinkedIn eller et andet socialt mediewebsted, giver du os tilladelse til at få adgang til disse oplysninger, og vi kan indsamle, bruge og opbevare oplysningerne fra dette sociale mediewebsted i overensstemmelse med denne autorisationserklæring.

12.8.2. Når vi behandler og bruger dine personlige data og oplysninger, kan vi gøre det til følgende formål: At levere og forbedre de tjenester, du har anmodet om som specificeret i vilkårene, herunder forbedring af MOC-webportalen, giver dig en personlig oplevelse (især af at tilbyde dig tjenester og tilbud, som du kan lide) for at kontakte dig vedrørende din konto og vores tjenester, for at give dig kundeservice, for at give dig personlig markedsføring, annoncering og markedsføring og for at opdage, forhindre, afbøde og efterforske svigagtig eller ulovlig aktivitet , sikre statistisk og/eller videnskabelig forskning, der kan bruges til at forbedre vores portal, tjenester og/eller funktioner og sikre, at MOC overholder gældende lovgivning eller andre lovbestemte krav. Vi kan bruge og vedligeholde dine personlige oplysninger som følger:

12.9. Giv, forbedre og personliggøre vores tjenester

12.9.1. Giv adgang til brugen af ​​vores tjenester og funktioner. Tilbyd dig webportalfunktioner og indhold, der indeholder information, tilbud og tjenester, som du måtte ønske.
Vi kan oprette og give dig adgang til opdaterede eller nye værktøjer, forbedringer af vores portal, tjenester og/eller funktioner baseret på statistisk og/eller videnskabelig forskning.
Hold styr på dine matchende parametre, matchlister, chat og profiljusteringer, som du har valgt.
Få adgang til din transaktionshistorik, fakturaer, abonnementer, forskellige profiler og andre funktioner.
Tilpas, mål, forbedre og udvikle nye tjenester, som du eller andre medlemmer har efterspurgt ved afsendelse af spørgeskemaer.
Vi kan bruge oplysninger om placering og tidszone til at give dig lokationsbaserede tjenester (f.eks. tider, område, annoncering og andet personligt indhold).

12.10. Kontakt dig om din konto og giv dig kundeservice 

12.10.1. Kontakt dig for at give dig besked om din konto, om fejl eller problemer med din konto, for at løse en tvist, for at kontrollere automatisk abonnement eller manglende betaling. Ligesom vi gerne vil kontakte dig for at høre om dine meninger gennem undersøgelser eller spørgeskemaer, eller hvis vi giver dig kundesupport.
Vi vil kontakte dig, hvis det bliver nødvendigt at håndhæve vores vilkår for brug, gældende national lovgivning vedrørende. enhver aftale, vi måtte have med dig. Til disse formål kan vi kontakte dig via din e-mailadresse, telefon eller sms.

12.11. Tilpas vores annoncerings- og marketingkommunikation

12.11.1. Tilpas, mål og forbedre vores annoncering baseret på dine indstillinger for annoncetilpasning. Kontakt dig enten via e-mail for at promovere eller informere dig om vores tjenester, funktioner, nyheder og begivenheder. Giv målrettet markedsføring, serviceopdateringer og kampagnetilbud baseret på dine kommunikationspræferencer.

12.12. Forebyg, opdage, afbød og efterforsk svigagtige eller ulovlige aktiviteter

12.12.1. Forebyg, opdage, afbød og efterforsk svindel, sikkerhedsbrud, potentielt forbudte eller ulovlige aktiviteter. Forbedre vores privatlivspolitik, vores vilkår for brug eller andre MOC-politikker. Du kan vælge, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger til at kommunikere med dig for at sende dig markedsføringsoplysninger, hvordan vi giver dig tilpasset og relevant annoncering, og om du forbliver logget ind på din konto.

12.13. Kommunikationspræferencer

12.13.1. Du kan tjekke indstillingerne for kommunikationspræferencer og vælge, hvilke nyhedsbreve og kampagner du ønsker at modtage i dine kontoindstillinger.

12.14. Markedsføring og annoncering

12.14.1. Hvis du ikke ønsker at modtage marketingkommunikation fra os, kan du afmelde dig ved at bruge linket i den e-mail, du har modtaget. Du kan også ændre dine præferencer i dine kontoindstillinger.

12.15. Logget ind

12.15.1. Når du logger ind på din konto, forbliver du logget ind, indtil du vælger at logge af eller logge ud af din LinkedIn-profil https: //linkedin.com. Hvis du bruger en offentlig eller delt computer, opfordrer vi dig til ikke at forblive logget ind. Log derfor venligst ud af https:/ /linkedin.com. Du eller enhver anden bruger af den computer/browser, du logger på, vil være i stand til at se og få adgang til de fleste dele af din MOC-konto og udføre visse specifikke handlinger. De specifikke handlinger og kontoaktiviteter, som du eller enhver anden bruger af denne computer/browser kan udføre, omfatter: A. Se og ret dine profil(er), B. Se dine fakturaer, C. Se og send chatbeskeder fra din profil.

Hvis du bruger en offentlig eller delt computer, skal du logge af https://linkedin.com, når du er færdig med at bruge vores tjenester for at beskytte din konto og dine personlige oplysninger.

12.15.2. Vi vil ophøre med at behandle personoplysninger om dig, når en sådan behandling ikke længere er relevant, herunder hvis dine personoplysninger slettes. Som udgangspunkt stopper vi behandlingen af ​​dine personoplysninger efter 30 dage, og i anonym form efter 2 år, når du eller vi har opsagt din medlemskonto. Vi kan dog behandle personoplysninger længere, hvis vi skal gøre det ved lov.
Dine profiloplysninger – undtagen adresseoplysninger – vil være offentligt tilgængelige på webportalen, så andre brugere kan se din profil inden et kaffemøde.

12.15.3. Personlige data kan også leveres til vores partnere (tredjepartstjenesteudbydere), der hjælper os med at levere vores tjenester, betalingsbehandlingstjenester, der hjælper os med at levere tilpasset indhold og/eller annoncering og for at hjælpe os med at forhindre, opdage, afbøde og efterforske potentielt ulovlige handlinger , overtrædelser af vores brugsvilkår, svindel og/eller sikkerhedsbrud, fakturaindsamling og anden forretningsdrift.

Inklusive hostingudbydere: lagring og beskyttelse af vores data, IT og hjemmeside, finansielle institutioner: facilitering af validering og afdækning af betalinger og forebyggelse, opdagelse, afhjælpning og undersøgelse af potentielt ulovlige handlinger, svindel og/eller sikkerhedsbrud, markedsføringssystemer: med e-distribution, automatiserede beskeder og/eller beskeder, målrettede kampagner og detaljerede rapporter, kommunikationsteknologier: Med videodialoger/interaktioner, beskeder, deling af skærme og filer, peer-to-peer-statistikker og detaljerede rapporter, reklamesystemer: dataanalyse og detaljerede rapporter hjælper konsulenter og understøtter juridiske og økonomiske anliggender, web- og it-support og -udvikling, datahåndtering og -behandling, marketing- og kampagneplanlægning, kundesupport og kommunikation for at hjælpe dem med at realisere de mål, der er angivet ovenfor i afsnit 12.6. Bortset fra som angivet, giver vi ikke personlige oplysninger om dig til tredjeparter.

12.15.4. Du kan til enhver tid, med forbehold for eventuelle begrænsninger i den gældende lovgivning, kontakte os som beskrevet i afsnit 12.2 for at finde ud af følgende: A. Hvilke personlige data vi har på din medlemsprofil. B. Hver gang vi har modtaget dine personlige oplysninger om dig. C. Til hvilket formål vi har og behandler dine personoplysninger. D. Hvor længe vil vi opbevare personoplysninger om dig og/eller, E. Hvilke tredjeparter (hvis nogen) har adgang til personlige oplysninger om dig, og til hvilket formål denne adgang gives.

12.15.5. Du kan, med forbehold af eventuelle begrænsninger i henhold til gældende lovgivning, til enhver tid kontakte os, som angivet i afsnit 16.2, for at indhente falske, irrelevante eller ukorrekte oplysninger om dig, som vi behandler, retter og/eller sletter. Du kan også altid opdatere oplysninger på din medlemsprofil.

13. Ophavsrets ejerskab og rettigheder
13.1. Webportalen, tjenester og funktioner samt alt indhold er gjort tilgængeligt af MOC og beskyttet af copyright, varemærker og andre love. Du anerkender og accepterer, at webportalen, tjenester, funktioner og indhold, der stilles til rådighed af MOC, inklusive alle relaterede intellektuelle ejendomsrettigheder, udelukkende ejes af MOC og dets licensgivere. Du vil ikke fjerne, ændre eller skjule nogen ophavsret, varemærke, service eller andre ejendomsrettigheder indeholdt i eller ledsaget af webportalen, tjenester, funktioner eller indhold, der er stillet til rådighed af MOC. Alle varemærker, servicemærker, logoer, handelsnavne og andre navnebeskyttelser for MOC, der bruges på eller i forbindelse med portalen, tjenester, funktioner og indhold, der er stillet til rådighed af MOC, er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende MOC. Varemærker, servicemærker, logoer, handelsnavne og andre navne på tredjeparter, der bruges på eller i forbindelse med portalen, tjenester, funktioner og indhold, der stilles til rådighed af MOC, bruges kun til identifikationsformål og kan tilhøre deres respektive ejere.

13.2. MOC kan, efter MOC’s eget skøn, tillade dig at indsende, uploade, offentliggøre, indsende eller transmittere dit eget indhold (“medlemsindhold”), herunder men ikke begrænset til oplysninger fra dig i forbindelse med din registrering og oplysninger om din profil lavet af dig. Ved at gøre ethvert medlems indhold tilgængeligt på eller gennem webportalen, tjenester og funktioner, giver du hermed MOC en verdensomspændende, uigenkaldelig, evig (eller til beskyttelse), ikke-eksklusiv, overdragelig, royaltyfri licens med underlicensen til at bruge, se , kopiere, tilpasse, oversætte, ændre, distribuere, licensere, sælge, overføre, offentligt vise, offentliggøre, transmittere, streame, udsende, få adgang til, se og på anden måde udnytte sådant medlemsindhold gennem, ved at promovere eller promovere portalen og/ eller tjenester og funktioner. MOC gør ikke krav på ejerskab af et sådant medlemskab, og intet i disse vilkår anses for at begrænse de rettigheder, du måtte bruge og bruge et sådant medlemskab.

13.3. Du anerkender og accepterer, at du er eneansvarlig for alt medlemskabsindhold, som du gør tilgængeligt via webportalen, tjenester og/eller funktioner leveret af MOC. Du repræsenterer og garanterer, at: (i) Du er den eneste og eksklusive ejer af alt dit medlemskabsindhold, som du leverer, eller du har alle rettigheder, licenser, samtykker og frigivelser, der er nødvendige for at give MOC-rettighederne i sådanne medlemslande Indhold som indeholdt i disse vilkår og (ii) hverken medlemmets indhold eller din indsendelse, upload, offentliggørelse, indsendelse eller overførsel af medlemmets indhold eller brugen af ​​medlemmets indhold (eller nogen del heraf) af eller gennem portalen, tjenester, funktioner, eller MOC-kampagner vil krænke, misbruge eller krænke tredjepartspatenter, copyright, varemærker, forretningshemmeligheder, moralske rettigheder eller andre ejendomsretlige eller intellektuelle ejendomsrettigheder eller lovlige rettigheder eller privatlivsrettigheder eller overtræde gældende love eller regler.

13.4. Med forbehold for din overholdelse af vilkårene, giver MOC dig en begrænset, ikke-eksklusiv, ikke-overdragelig licens til (i) adgang til og visning af indhold, der er gjort tilgængeligt på MOC-portalen, tjenester og/eller funktioner, der udelukkende gælder personlig og ikke- kommercielle formål og (ii) adgang til ethvert medlems indhold, som du har adgang til udelukkende til dine personlige og ikke-kommercielle formål. Du er ikke berettiget til under licens af licensrettighederne i dette afsnit.

13.5. Du anerkender og accepterer, at du ikke må bruge, kopiere, ændre, modificere, forberede afledte værker ved at distribuere, licensere, sælge, transmittere, udgive, transmittere, transmittere eller på anden måde bruge webportalen, tjenester og/eller indhold derfra, undtagen hvis det udtrykkeligt er tilladt i vilkårene. Ingen licenser eller rettigheder gives implicit eller på anden måde under intellektuelle ejendomsrettigheder, der ejes eller kontrolleres af MOC eller dets licensgivere, med undtagelse af de licenser og rettigheder, der udtrykkeligt er angivet i disse vilkår.

14. Links i chat og medlemsprofil
14.1. Webportalen, tjenester og funktioner kan indeholde links til tredjepartswebsteder eller ressourcer tilføjet af andre medlemmer i chat og profil. Du anerkender og accepterer, at MOC ikke er ansvarlig eller ansvarlig for: (i) tilgængeligheden eller nøjagtigheden af ​​sådanne websteder eller ressourcer; eller (ii) indholdet, produkterne, tjenesterne på eller tilgængelige fra sådanne websteder. Links til sådanne websteder eller ressourcer indebærer ikke nogen MOC-godkendelse fra sådanne websteder eller ressourcer eller indhold, produkter eller tjenester, der er tilgængelige fra sådanne websteder eller ressourcer. Du anerkender eneansvaret for og påtager dig alle de risici, der opstår ved din brug af sådanne websteder eller ressourcer eller indholdet, produkterne eller tjenesterne på eller tilgængelige fra sådanne websteder eller ressourcer.
15. Opsigelse, suspension og andre foranstaltninger
15.1. Disse vilkår og betingelser træder i kraft fra datoen for tiltrædelsen, og indtil du eller MOC opsiger vilkårene som beskrevet nedenfor. Men hvis et medlem forbliver inaktivt i 12 måneder, vil vilkårene og medlemmets medlemsprofil blive opsagt automatisk.

15.2. Relevant annullering

15.2.1. Du kan til enhver tid opsige vilkårene ved at opsige dit medlemskab via webportalen eller ved at sende os en e-mail til support@meetovercoffee.net< /a>

15.2.2. Ved opsigelse af vilkårene vil din brugerkonto blive deaktiveret; du vil ikke længere være medlem. Hvis du fortryder din sletning inden for 30 dage, kan din profil genåbnes i overensstemmelse med paragraf 9.

15.2.3. Uden at begrænse MOC’s rettigheder anført nedenfor eller andre steder i vilkårene, kan MOC opsige vilkårene til enhver tid for at lette at give dig 30 dages varsel via e-mail til din registrerede e-mailadresse.

15.3. Opsigelse for brud, suspension og andre foranstaltninger

15.3.1. MOC kan opsige vilkårene uden varsel, hvis (i) du væsentligt har overtrådt vilkårene eller politikken, herunder, men ikke begrænset til, brud på dine garantier beskrevet i vilkårene eller overtrædelse af MOC’s politik for rimelig brug; (ii)) Du har indsendt unøjagtige, svigagtige, forældede eller ufuldstændige oplysninger under registreringen af ​​medlemsprofilen eller derefter. (Iii) Du har overtrådt gældende love, regler eller tredjepartsrettigheder; eller (iv) MOC mener i god tro, at en sådan handling med rimelighed er nødvendig for at beskytte andre medlemmers, MOC’s eller tredjeparters sikkerhed eller ejendom til forebyggelse af bedrageri, risikovurdering, sikkerhed eller efterforskningsformål.

15.3.2. Derudover kan MOC deaktivere eller forsinke tilbud, anmodninger om tilbud, anmeldelser eller andet medlemsindhold, annullere eventuelle afventende eller bekræftede reservationer, begrænse din brug af eller adgang til din brugerkonto og webstedet eller tjenesterne, midlertidigt eller permanent tilbagekalde enhver særlig status associeret med din brugerkonto, eller midlertidigt eller permanent suspender din brugerkonto, hvis (i) du har overtrådt disse vilkår eller vores politikker, herunder materielle og ikke-materielle overtrædelser og modtager dårlige vurderinger fra brugere eller undervisere, eller (ii) MOC tror på god tro på, at en sådan handling med rimelighed er nødvendig for at beskytte medlemmernes, MOC’s eller tredjeparters sikkerhed eller ejendom til forebyggelse af svig, risikovurdering, sikkerhed eller undersøgelsesformål.

15.3.3. Hvis vi træffer nogen af ​​de foranstaltninger, der er beskrevet i dette afsnit 20.3, vil du ikke være berettiget til nogen kompensation for bekræftede reservationer, der er blevet annulleret.

15.3.4. I tilfælde af ikke-væsentlige overtrædelser og hvor det er relevant, kan du blive underrettet om enhver foranstaltning fra MOC og en mulighed for at løse problemet til MOC’s rimelige tilfredshed.

15.3.5. Hvis du eller vi opsiger vilkårene, har vi ikke en forpligtelse til at slette eller returnere noget af dit medlemsindhold til dig, inklusive, men ikke begrænset til, anmeldelser eller feedback. Når vilkårene er blevet opsagt, er du ikke berettiget til en gendannelse af din brugerkonto eller noget af dit medlemsindhold. Hvis din adgang til eller brug af webstedet og/eller tjenesterne er blevet begrænset, eller din brugerkonto er blevet suspenderet, eller vilkårene er blevet opsagt af os, må du ikke registrere en ny brugerkonto eller forsøge at få adgang til og bruge webstedet og/ eller tjenester via andre brugerkonti.

15.4. Hvis du eller vi opsiger denne aftale, forbliver de klausuler i vilkårene, som med rimelighed burde overleve opsigelsen af ​​vilkårene, i kraft.