Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kontakter jeg Meet Over Coffee?

Kontakt os:

Telefon: +45 70 99 99 07

E-mail: support@meetovercoffee.net 

Hvorfor skal jeg udfylde min Meet Over Coffee-profil?

Fordi vi matcher dig ud fra din profil.

Du kan nemt oprette og tilpasse din Meet Over Coffee-profil. Dele af din profil vil automatisk blive overført fra LinkedIn.

Når du ændrer din LinkedIn-profil, vil din Meet Over Coffee-profil automatisk blive synkroniseret, men du skal stadig opdatere de sektioner af din profil, der er specifikke for din Meet Over Coffee-profil for at sikre, at du altid får det bedst mulige match.

Har jeg brug for en LinkedIn-profil?

Ja, det er en forudsætning, at du har en LinkedIn-profil for at blive medlem af Meet Over Coffee.

Meet Over Coffee bruger nogle af informationerne fra LinkedIn – suppleret med den ekstra Meet Over Coffee information for at finde det bedst mulige match til dine kommende kaffemøder.

Hvis du ikke allerede har en LinkedIn-profil, kan du oprette en her på https://linkedin.com/ . Det er gratis. 

Hvordan logger jeg ind?

Når du logger ind på din konto, forbliver du logget ind, indtil du vælger at logge ud fra meetovercoffee.net, eller du logger ud fra din LinkedIn-profil https://linkedin.com . 

Hvis du bruger en offentlig eller delt computer, opfordrer vi dig til at huske at logge ud af alle dine sociale konti eller andre tjenester, du har logget ind på.

Hvordan logger jeg ind?

Når du er blevet bekræftet som medlem, kan du logge ind på Meet Over Coffee med dit LinkedIn-login.

Log ind via Login-knapperne på Meet Over Coffee-webportalen.

Hvordan og hvor afholdes møderne?

Vi præsenterer dig for din modpart, og du aftaler tid og sted for dit møde.

For dette, bør du kontakte din modpart med det samme, efter at du er blevet introduceret til din kamp af Meet Over Coffee-teamet.

Dette giver dig mulighed for at planlægge ud fra dine egne dagsordener og undgå dobbeltbookinger. Du og dine kampe kan indstille dine møder ud fra dine præferencer.

Du bestemmer selv om det skal være en telefonsamtale, fysisk eller virtuelt møde, alt efter hvad der passer dig bedst.

Hvordan får jeg mest ud af mit møde?

Sørg først og fremmest for, at du har oprettet dit møde. Gå forberedt og motiveret ind i dit en-til-en møde, for at undgå at spilde din og din nye kontakts dyrebare tid.

Møder bliver langt mere effektive, hvis du stiller relevante spørgsmål og viser oprigtig interesse. Dette vil inspirere dine kontakter til at engagere sig med tilsvarende motivation og entusiasme ved møderne.

Dette skaber den tillid, der gør dine nye kontakter mere tilbøjelige til at åbne deres netværk for dig og anbefale dig til deres netværk.

Hvordan redigerer jeg min Meet Over Coffee-profil?

Du kan redigere din profil ved at logge ind og klikke på “Mine netværk”. Herfra kan du vælge den profil, du vil ændre.

Når du redigerer din LinkedIn-profil, kan du vælge automatisk at overføre disse ændringer til din Meet Over Coffee-profil.

Da du muligvis er tilmeldt mere end ét netværk inden for Meet Over Coffee-brandet, får du mulighed for at fravælge den automatiske synkronisering af hver af dine Meet Over Coffee-profiler med LinkedIn.

Du skal dog holde de specifikke Meet Over Coffee-sektioner opdaterede for at sikre, at du altid får det bedst mulige match med andre profiler.

Kan jeg vælge et match?

Nej, vi sørger for strukturerede rammer, og vi laver et udvalg af dine matches ud fra profilerne indenfor hele Meet Over Coffee netværket. Dette sikrer effektivitet og kvalitet for alle deltagere.

Når du bliver matchet med en eller flere andre profiler, vil de blive vist i “Mit match” under menuen “Min profil”. Herfra kan du etablere en en-til-en-chat med dine nye relationer for at planlægge møder osv.

Hvem er mit match?

Mød over kaffe-teamet matcher dig med mennesker, som du har noget til fælles med. Kampalgoritmen er baseret på de oplysninger, du angiver i din profil.

Ved at holde din profil opdateret er den bedste måde at sikre, at du altid får relevante matches. Derfor er det så vigtigt at holde din profil opdateret.

Hvorfor passer mit match ikke til mig?

I dette tilfælde opfordrer vi dig til at gennemgå og tilpasse de oplysninger, du har angivet i din Meet Over Coffee-profil, herunder professionel erfaring, interesse, mål, motivation osv. Hvis det stadig ikke giver dig det forventede match, bedes du kontakte Meet Over Coffee. Kaffehold, så vi kan undersøge dette sammen med dig.

Husk på, at du ikke skal forvente at møde mennesker med nøjagtig samme baggrund og erfaring som dig selv. Dette er et af hovedformålene med Meet Over Coffee; møde nye mennesker med forskellige profiler.

Hvis du er i tvivl om det er et rigtigt match, så prøv at spørge dig selv, hvad du kan gøre for din modpart. Der er altid mere bag profilen, end man kan se. Det er måske ikke indlysende, men et kaffemøde kan afsløre, at I har mere til fælles end forventet.

Når I mødes, så føl dig beroliget ved tanken om, at I mødes for at hjælpe hinanden. Måske går du fra mødet uden andet end et godt grin, andre gange har du fået værdifuld viden, en ny vigtig kontakt eller indsigt, der kan bringe dig videre – eller bare gå derfra med den gode følelse af at have hjulpet en anden.

Hvis du stadig er i tvivl eller spørgsmål om din kamp, ​​så tøv ikke med at kontakte os på: support@meetovercoffee.net 

Hvordan lukker jeg min Meet Over Coffee-profil?

Under “Min profil” skal du vælge menupunktet “Mine abonnementer”.

Her kan du opsige et eller flere af dine abonnementer ved at klikke på “Annuller abonnement”.

Hvis du fortryder opsigelsen inden for 30 dage, kan vi hente og gendanne din profil. Efterfølgende vil alle data blive slettet uigenkaldeligt.

Hvorfor har du brug for mine kreditkortoplysninger for at få et gratis prøvemedlemskab?

Vi kræver dine kreditkortoplysninger under forsøget for at forhindre svindel og for at sikre dig som medlem. Hvis du opsiger dit medlemskab, før prøveperioden er slut, vil der ikke være nogen gebyrer.